سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نصب و اجرای دوربین مداربسته و تمامی خدمات مربوط به آن

 

هر آنچه که باید در مورد دوربین مدار بسته بدانید

 

انواع دوربین های مدار بسته


قبل از اینکه به ویژگی های پیشرفته دوربین مدار بسته بپردازیم ، باید با انواع آن آشنا شویم. داشتن این اطلاعات می تواند به شما در انتخاب سیستم دوربین مدار بسته کمک کند. دوربین های مدار بسته در انواع ، ابعاد و فناوری های مختلف در بازار موجود هستند ، بنابراین انتخاب سیستم نظارت تصویری می تواند یکی از چالش های اصلی کاربران باشد. دوربین های مدار بسته را می توان بر اساس دو عامل بسیار مهم دسته بندی کرد ، تکنولوژی و طراحی خود بدنه به عنوان یک مقوله جداگانه شناخته می شود. بنابراین ، انواع دوربین های مدار بسته را می توان به شرح زیر نمایش داد:

تکنولوژی
دوربین HDCVI
دوربین توربو HD
دوربین AHD
دوربین IP
طراحی بدنه
دوربین دام
دوربین بولت
دوربین اسپید دام

اکنون که با طبقه بندی انواع مختلف دوربین مدار بسته در شیراز آشنا شده اید ، نگاه کوتاهی به عملکرد هر یک از آنها خواهیم داشت. ما ابتدا دوربین های مدار بسته را بر اساس تکنولوژی دسته بندی می کنیم.

 

دوربین HDCVI


high definition composite video interface (HDCVI) یکی از محبوب ترین محصولات در بین کاربران است. این دوربین مدار بسته داده ها را بر روی پلت فرم کابل کواکسیال منتقل می کند و می تواند تصاویری با کیفیت نسبتاً خوب را در اختیار شما قرار دهد. فناوری HDCVI منحصراً توسط تولیدات برند Dahua به جهان معرفی شده است. اگر در پروژه های خود با محدودیت بودجه روبرو هستید اما همچنان به کیفیت تصویر خوب نیاز دارید ، توصیه می کنیم از دوربین Dahua HDCVI استفاده کنید.

 

دوربین توربو HD


فناوری Turbo HD منحصراً توسط برند شماره یک جهان ، Hikvision به بازار عرضه شد. دوربین های مدار بسته با فناوری Turbo HD در واقع نسل جدیدی از دوربین های مدار بسته آنالوگ هستند که داده ها را از طریق پلت فرم کابل کواکسیال منتقل می کنند. این دوربین ها قادرند تصاویر ویدئویی را در فاصله بیش از 400 متر به صورت بسیار واضح ثبت کنند.

 

دوربین AHD


دوربین مداربستهanalogue high definition   که به اختصار AHD Camera نامیده می شود ، یکی دیگر از انواع دوربین های مدار بسته با کیفیت تصویر HD است. در واقع ظهور این محصولات توانست انقلابی در صنعت دوربین مدار بسته ایجاد کند. قیمت پایین این محصولات در کنار کیفیت تصویر بسیار خوبی که ارائه می دهند باعث شده است این دستگاه ها به موقعیت خوبی در بین کاربران دست پیدا کنند.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین های مداربسته تحت شبکه یا به طور خلاصه دوربین های IP نوعی دوربین مداربسته هستند که برخلاف دوربین های آنالوگ ، فرایند انتقال اطلاعات و تصاویر ویدئویی را از طریق اینترنت انجام می دهند. دوربین های IP عملکرد دقیق تر و تخصصی تری نسبت به سایر دوربین های مداربسته دارند ، اما باید به خاطر داشته باشید که این دستگاه ها نیز گرانتر هستند و کابل کشی دوربین های شبکه کمی پیچیده تر است. بنابراین ، اگر در پروژه های خود با محدودیت بودجه مواجه نیستید ، دوربین های شبکه می توانند انتخاب بسیار مناسبی برای شما باشند.

اکنون که با انواع دوربین های مدار بسته بر اساس فناوری آشنا شده اید ، ما دسته بندی محصولات را بر اساس طراحی بدنه بررسی می کنیم.

 

دوربین دام


dome در انگلیسی به معنی گنبد است. دوربین های مدار بسته دام به دلیل ظاهر گنبدی شکل خود معروف هستند. ظاهر گنبدی شکل این محصولات امکان نصب آن را فقط در سقف فراهم می کند. آنچه باید در مورد این محصولات توجه کنید این است که دوربین های دام مقاومت مطلوبی در برابر آب ، رطوبت و گرد و غبار ندارند ، بنابراین به طور خاص برای استفاده در محیط داخلی طراحی شده اند. فضای داخلی دفاتر ، شرکت ها ، محیط های تجاری و مسکونی محیط های بسیار ایده آلی برای نصب دوربین های مدار بسته دام است.

 

دوربین بولت


bullet در انگلیسی به معنی گلوله است. دلیل شناخته شدن این دوربین ها به عنوان دوربین های بولت شکل استوانه ای آنها است. نکته جالب در مورد دوربین های بولت بدنه فلزی این محصولات است. بدنه فلزی این محصولات و البته استاندارد IP66 باعث شده است که از این دوربین ها به طور کلی به عنوان OUTDOOR استفاده شود. فضاهای بیرونی شرکت ها ، مغازه ها و ... برای نصب دوربین های بولت مناسب است.

 

دوربین اسپیددام


یکی از قوی ترین دوربین های مدار بسته که برای کنترل ترافیک و جزئیات محیط استفاده می شود ، دوربین مداربسته Speeddam است. این دوربین های مدار بسته معمولاً با نام های دیگری مانند دوربین PTZ ، دوربین دوار ، دوربین چرخشی و .. شناخته می شوند. این دوربین ها کمی شبیه دوربین های دام هستند ، اما Pan ، Tilt و Zoom را ارائه می دهند.